Adott néhány fiatal magyar tervező, grafikus.
Adott egy korábban a ruhaiparban éveket eltöltött ember ötlete.
Adott az ország legjobb minőségben gyártó gyára.
Hogy mi jön ki ebből? Erre a kérdésre Tőletek várjuk a választ!

CSAPATUNK

Mi szállítjuk Nektek a hamisítatlan Shapeshift élményt.

 

Lacza Zsolt
Brand manager, ötletgazda
Rövid Bio:

Korábban évekig dolgoztam az ország legnagyobb, hazai gyártású cipő/ruházati márkájánál. Az ott eltöltött éveknek hála, rengeteg tapasztalatot, kapcsolatot szereztem a ruhagyártás területén, melyet most a saját magam által megálmodott brandben kamatoztathatok.
Mi ez ha nem egy dream come true?

 

Ferth Tímea
Tervező
Rövid Bio:

Izgága természettel születtem Baján, még a múlt évezredben. A kontúrvonalak minél többszöri keresztezésével, festékanyagok pacsmagolásával, a realitás kétdés firkálgatásával vizuális iskola utáni iskolában és minden szabadidőmben foglalkoztam. Kedvenc ruhadarabom a férfi ing, a 'művészköpeny'. Egyéb érdeklődésből diplomát szereztem a MOME építőművészet szakán, majd némi belsőépítészkedés után felmásztam a dekor falfestés létrájára. Jelenleg ez a fő szénhidrátforrásom alapja. Zenei hullámokkal, tánccal stimulálom az agyam. Élénk, pontos mozgóképeket látok a szemhéjkupolám belső felületén. A firkáim hol a fotografikus memoáromból, hol álmaimból, hol a világérzékelésem részeit összekötő agyi tevékenységem felhőjéből kerülnek papírra, falra. Különleges képességem, hogy élvezem az életem, meg hogy minden táskámba befér egy sketchbook és pár kedvenc színesceruza.

 

Thurzó Noel
Tervező
Rövid Bio:

Én, szavakban: Part time grafikus, full time rock n' roller. Frontemberség, Witch Bone Garden. Sokvonalas, összetett, bonyolult.

 

Óvári Gergő
Tervező
Rövid Bio:

Régóta végzek grafikai munkákat, több nagyobb projektem is volt már. Azonban mindig is szerettem volna embereken viszont látni a műveimet, ezért amikor Zsolt felkeresett az ötletével, azonnal nyitottan álltam hozzá. Műveimet a pontosság, a precizitás, a letisztult bonyolultság és az aktualitás jellemzik.

SHAPESHIFT-élmény betöltése folyamatban...

  • 50%50%